top of page
Search

Aizvadīta svinīgā beigšanas apliecību izsniegšanas ceremonija

Pagājušās nedēļas piektdienā Ogres Mūzikas skolā norisinājās svinīgā beigšanas apliecību izsniegšanas ceremonija, kurā, sadalīti četrās grupās, kopumā beigšanas apliecību saņēma 42 Ogres Mūzikas skolas absolventi.

Kaut arī izlaidums šogad bija stipri atšķirīgs kā ierasts, jo tajā netika ielaisti ne audzēkņu vecāki, ne arī viesi, svinīga noskaņa mūzikas skolā valdīja visas dienas garumā, jo beigšanas apliecību izsniegšanas pasākums tika rīkots katrai Ogres Mūzikas skolas nodaļai atsevišķi – tā, lai cilvēku skaits zālē nepārsniegtu 25.

Šis mācību gads bijis visai izaicinošs - gan skolotājiem, gan arī skolēniem. Tāpēc mums ir liels prieks, ka Ogres Mūzikas skolas pedagogi un viņu audzēkņi spēja veiksmīgi pielāgoties attālināto mācību jaunajam režīmam un visi absolventi skolu pabeidza – kopumā pat labāk, kā gaidīts un cerēts. Četri no 42 audzēkņiem saņēma Izcilības zīmes, jo beigšanas apliecībā vērtējumi bija tikai 9 vai 10. Izcilnieces ir četras meitenes, kuras arī aizvadītajos mācību gados uzrādījušas labas sekmes un veiksmīgi startējušas dažādos konkursos. Tā ir Elizabete Rislinga, kura beidza kora klasi, Linda Babāne un Kristīne Megija Žvagiņa no Stīgu instrumentu nodaļas, kā arī Elīza Blicava no taustiņinstrumentu nodaļas. Sirsnīgi sveicam visus absolventus, viņu vecākus un pedagogus!

Foto: Anita Liepiņa

bottom of page