top of page
Search

Atvērto durvju dienu atskats

Esam aizvadījuši Atvērto durvju dienas! Vairāku dienu laikā aktīvi darbojāmies lai parādītu, ko nozīmē mācīties Ogres Mūzikas un mākslas skolā. 10. un 15. maijā ar OMMS Mūzikas jomas audzēkņiem un pedagogiem viesojāmies Ogres pirmsizglītības iestādēs "Strautiņš" un "Dzīpariņš", kur sniedzām bērniem un audzinātājiem koncertiņus, kā arī iepazīstinājām ar dažādiem instrumentiem, ko var apgūt mūsu skolā.

12. maijā vērām OMMS Mūzikas jomas durvis visiem interesentiem, ļaujot ieskatīties mācību stundu norisē, apskatīt klases, aprunāties ar pedagogiem un nodaļu vadītājiem un izmēģināt mūzikas instrumentus. 15:00 tikāmies Lielajā zālē, kurā direktors Atvars Lakstīgala iepazīstināja ar OMMS piedāvātajām programmām un mūzikas instrumentiem, kā arī atbildēja uz vecāku jautājumiem.

13. maijā Atvērto durvju diena norisinājās OMMS Mākslas jomā. Šajā dienā apmeklētāji varēja darboties dažādās darbnīcās, gleznojot lielformāta gleznas un piedaloties vides objektu izveidē. Kopā radījām divas lieliskas gleznas un no sieta un papīra veidotu ezi, kas tagad savas mājas ir radis Mākslas jomas telpās. Taču, iesākto zaķveidīgo objektu darināt turpināsim citos pasākumos. Papildus varēja iesaistīties arī mazajās darbnīcās, kas atradās skolas telpās. Pasākuma apmeklētāji varēja uzdot sev interesējošus jautājumus, uz kuriem ar prieku atbildēja OMMS direktora vietniece Mākslas jomā Ieva Lāce. Savukārt, plkst. 14:00 un 15:00 norisinājās ekskursija pa skolu, kuras laikā varēja ieskatīties visās klasēs un dzirdēt dažādus stāstus par skolu.


Tiekamies nākamgad!




bottom of page