top of page
Search

Izsludinām jauno mākslinieku konkursu "AR PURVĪŠA ACĪM"

Updated: Mar 22, 2022

PAR GODU MĀKSLINIEKA VILHELMA KĀRĻA PURVĪŠA 150 GADU JUBILEJAI IZSULDINĀM JAUNO MĀKSLINIEKU KONKURSU "AR PURVĪŠA ACĪM".





TĒMA: Vilhelma Purvīša gleznas interpretācija. Dalībnieks brīvi izvēlas kādu reprodukciju, pēta tajā attēloto un izmantotos izteiksmes līdzekļus, iedziļinās un rada savu gleznojumu kā papildinājumu, turpinājumu, pētījumu. Iesniedzot darbu, tiek pievienots interpretētās gleznas attēls un neliels apraksts (par to, kas piesaistīja gleznā, kā tas tika izmantots savā darbā).

TEHNIKAS: akvarelis, guaša, eļļa, akrils, pastelis, jauktas glezniecības tehnikas. Ja darbs tiek izpildīts uz kartona vai papīra, maksimālais izmērs 60x40. Ja darbs tiek veikts uz audekla (kanvas), izmēri nav ierobežoti.

NORISES LAIKS UN VIETA: Darbi tiek iesūtīti pa pastu vai nogādāti Ogres Mūzikas un mākslas skolā Brīvības ielā 11, Ogrē, LV-5001. Termiņš: 2022. gada 30. jūnijs.


Skola aizpilda un elektroniski iesniedz kopējo dalībnieku sarakstu (pielikums Nr.2). Sarakstu sūtīt uz e-pastu ilze.kanepestepina@ogresnovads.lv


Konkursā piedalās Latvijas mākslas skolu profesionālās ievirzes programmu audzēkņi no 7-16 gadiem.


Darbu vērtēšana notiek līdz 2022. gada 20. septembrim. Rezultāti tiek apkopoti un ievietoti mājaslapā. Laureāti saņem diplomus, balvas.


Konkursa nolikums:

Konkursa nolikums_Purvītis
.pdf
Download PDF • 559KB

Veidlapas:

Konkursa 1. pielikums
.docx
Download DOCX • 12KB

Konkursa 2. pielikums
.docx
Download DOCX • 12KB

bottom of page