top of page
Search

OMMS absolvē 76 audzēkņi

Ogres Mūzikas un mākslas skolā mācību gads noslēdzies 76 absolventiem. Lai arī 3. jūnijs nebija viena no saulainākajām pirmās vasaras dienām, tomēr absolventus redzējām smaidīgus un skolotājus lepnus par padarīto. Mūzikas jomu šogad absolvēja 32 audzēkņi, divi no tiem bija Suntažu filiāles audzēkņi. Svinīgajā apliecību izdošanā Mākslas jomu absolvējuši 44 audzēkņi, tai skaitā 11 no Ķeguma un Suntažu filiālēm.

Kā jau ierasts katru gadu, izlaiduma laikā tiek godināti tie audzēkņi, kuri mācību gada garumā uzrādījuši izcilas atzīmes. Mūzikas jomu ar “Izcilības zīmi” absolvējuši 4 audzēkņi, savukārt, Mākslas jomu ar teicamām un izcilām sekmēm absolvējuši 10 audzēkņi.

Par OMMS Mākslas jomu vairāk stāsta Ieva Lāce, direktora vietniece Mākslas jomā: ”Šogad Mākslas jomā skolu beidza rekordliels audzēkņu skaits – kopā 44 audzēkņi – 33 Ogrē, 6 Ķegumā un 5 Suntažos. Savukārt, 10 audzēkņi, kā pateicību un uzslavu par teicamām un izcilām sekmēm saņēma “Zelta otu” komplektu. Izmaiņas bija arī noslēgumu darbu izstrādē, viena darba vietā, kā tas ir bijis citus gadus, katrs audzēknis izstrādāja darbu komplektu par vienotu tēmu. Tādā veidā katrs varēja parādīt savas prasmes gan zīmēšanā un grafikā, gan gleznošanā, kompozīcijā, specialitātē un datorgrafikā. Prieks, ka vairāki absolventi ir nolēmuši turpināt izglītību kādā no mākslas vidusskolām. Novēlu visiem, lai izdodas iekļūt iecerētajā skolā un iegūtās zināšanas ir kā laba bāze turpmāk. Noslēgumu darbu izstāde apskatāma vēl līdz 22.06. OMMS Izstāžu zālē, Brīvības ielā 11”

“Pacietība, ko esat iemācījušies šo visu gadu garumā, jums noderēs jebkurā profesijā, ko izvēlēsieties,” atzīst skolas direktors Atvars Lakstīgala. “Esmu ļoti priecīgs par jums un lepojos, ka esat bijuši tik čakli un mērķtiecīgi, un esat veiksmīgi absolvējuši Ogres Mūzikas un mākslas skolu!” izsakās A. Lakstīgala.



bottom of page