top of page
Search

OMMS izstāžu zālē atklāta audzēkņu darbu izstādi

Tie ir mūsu sapņi, mūsu krāsas, kurās savu dienu krāsojam.” Tā otrdien ar Liepājas Brāļu dziesmu “Tikai tā” mūziķa Ata Ieviņa izpildījumā tika atklāta Ogres Mūzikas un mākslas skolas audzēkņu otrā pusgada darbu izstāde. Tā apkopo labākos darbus, kas tapuši pagājušā mācību gada otrajā pusē un interesanti, ka liela daļa no tiem veidoti tieši attālināto mācību laikā.

Izstādes atklāšanā Ieva Lāce - Ogres Mūzikas un mākslas skolas direktora vietniece mācību darbā – sveica arī skolas audzēkni Agati Bičkovsku, kura Valsts konkursā no mūsu skolas audzēkņiem ieguvusi visaugstāko skaitu par darbu „Ikdiena". Agates darbs ieguva 74 punktus - lai gūtu atzinību, pietrūka tikai 2 punkti! Pateicības vārdi tika veltīti arī Agates skolotājai Ilzei Kupčai – Ziemelei.

Agate par savu darbu stāsta: "Nostalģiskā mūzika lika man paskatīties uz mūsdienu cilvēku dzīvi no cita skatupunkta. Ar stieples palīdzību ir attēloti cilvēku silueti. Led lampiņas simbolizē cilvēku dvēseles, jostiņas elementi – ķēde attēlo nogurdinošo rutīnu, kas ierobežo cilvēkus. Neaizlīmētā līmplēve – neprecīzo pasauli. Darbā apslēpti tumšais, drūmais nogurums, ikdienas rutīna, kas nospiež cilvēkus. Katrā no mums ir labā gaisma, kas kā stariņš laužas pāri tumšajiem un drūmajiem brīžiem." Agates darbā izmantoti dažādi materiāli – ādas elementi, kociņi, follija, stieple, Led lampiņas, dažāda veida papīri un līmplēves.

Audzēkņu darbu izstāde aplūkojama līdz 06.11.2020. Ogres Mūzikas un mākslas skolas izstāžu zālē Brīvības ielā 11.


bottom of page