top of page
Search

Strasbūras saksofonistu koncerts OMMS

NEPALAID GARĀM LIELISKU IESPĒJU!

20. oktobrī, plkst. 18.30, Ogres Mūzikas un mākslas skolas Lielajā zālē (Brīvības iela 50) ciemos viesosies un koncertēs Strasbūras saksofonu kvartets ar starptautiski atzīto saksofonistu un komponistu Philippe Geiss. Papildus Strasbūras Konservatorijas saksofonu kvartetam, spēlēs arī saksofonu kvarteti no Rīgas, kā arī mūsu pašu OMMS audzēkņi un citi jaunie mākslinieki no Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas un Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas. Strasbūras saksofonistu un viņu Rīgas draugu izpildījumā klausīsimies spilgtu, brīžiem izaicinošu, nopietnu un humoristisku mūziku.


Koncerts norisinās Starptautiskā koka pūšaminstrumentu simpozija projekta ietvaros, ko katru gadu, pulcējot mūziķus no visas Eiropas, organizē Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija. Par tradīciju izveidojusies arī simpozija viesošanās kādā no Latvijas reģionu mūzikas skolām, tādēļ vieni no šī gada projektā iesaistītajiem māksliniekiem - Strasbūras saksofonu kvartets- ciemosies Ogres Mūzikas un māksla skolā.

Šī ir vienreizēja iespēja tepat Ogrē bez maksas baudīt emocionālu, skanīgu mūziku, ko sniedz mākslinieki no Francijas.


Par projektu un citiem VIII Starptautiskā koka pūšaminstrumentu simpozija koncertiem uzzini vairāk: https://www.jvlma.lv/.../viii-starptautiskais-koka...



bottom of page